Dealer login

Versterking assortiment met introductie Hohem gimbals in de Benelux

Versterking assortiment met introductie Hohem gimbals in de Benelux

Als meest complete aanbieder van (smartphone)accessoires waren we op zoek naar uitbreiding van ons assortiment met gimbals. Een niet weg te denken tool in de wereld van content- en videomakers.

Tijdens onze bezoeken aan beurzen in China en onze fabrieken aldaar zijn we in contact gekomen met Hohem. De technische en meer nog gebruikersvriendelijke insteek van dit innovatieve merk waren bepalende factoren om ze op te nemen in ons distributiekanaal.

Marktleider als het gaat om AI-tracking en vooroplopend in gebruiksgemak, al dan niet met een app, waarbij het gebruik van specifieke apps niet verplicht is! Service staat op een hoog niveau en de bouwkwaliteit en verpakkingen staan gerant voor jarenlang zorgeloos gebruik. Iets waar onze doelgroep blij van wordt en iets wat voor ons altijd een uitgangspunt is bij het opnemen van nieuwe producten.

Waar te koop?

De Hohem gimbals en accessoires vind je bij de betere foto-video vakwinkels. Zowel on- als offline. Meestal zijn ze ter plaatse te testen en loop je meteen met je aankoop de winkel uit.

Wil je weten waar? Neemt dan contact met ons op of bekijk de verkooppunten. Tijdens Photodays in Brussel (14-16 oktober) kun je Hohem en onze andere merken met je eigen handen ervaren en testen op de stand.

Neem de volgende stap in je contentmaking met Hohem so Make the moment, enjoy it!

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit bericht: