Dealer login

Ulanzi CapGrip series: maak van je smartphone een foto-videocamera

Het gebruik van de telefoon als camera is onvermijdelijk in de huidige content maker scene. De snelheid waarmee we “nieuws” of beeld doorzetten op social media is enorm gegroeid. Ulanzi is al ruim 10 jaar bezig met het ontwikkelen, maken en leveren van de beste en gebruiksvriendelijkste “gear” voor de moderne contentmaker. Of je nu een (tafel)statief nodig hebt, continue licht, een rig of een complete thuisstudio; Ulanzi is the way to go.

Om je telefoon makkelijker, sneller en comfortabeler te bedienen is een CapGrip onmisbaar. Een kleine toevoeging aan je telefoon, met een remote die via bluetooth communiceert en je smartphone in een handomdraai omtovert tot een camera. Door de jaren heen heeft de ontwikkeling in functie en vooral de behoeften van de gebruikers niet stil gestaan. Ook de komst van MagSafe luidde een grote verandering in. Ulanzi biedt daarom inmiddels 4 versies van de CapGrip; voor iedereen de juiste oplossing. Lees wat er is, kijk wat bij je past en start met het maken nog betere content.

  1. The Original: CapGrip

Met de introductie van de Ulanzi CapGrip werd het gebruik van een smartphone als foto-videocamera een stuk comfortabeler.

Met een eenvoudige clip on was het vasthouden van je smartphone meteen vertrouwd en stevig. Met de bluetooth verbinding ben je slechts 1 druk op de knop verwijderd van het vastleggen van het perfecte shot. De drukknop is tevens een remote shutter zodat je je “camera” ook op een statief kunt plaatsen ( met een  ¼” schroefgat) en foto’s op afstand kunt maken. Perfect voor een selfie of groepsfoto.

Voor slechts € 23,95 is de CapGrip een perfecte investering.

2. The next step: CapGrip II

Als gevolg van de enorme groei in het gebruik van de smartphone als foto-videocamera veranderen ook de behoeften in accessoires. De CapGrip werd verbeterd en met de komst van de CapGrip II was Ulanzi weer trendsetter in functionaliteit.

Nog steeds eenvoudig te bevestigen, maar nu met een remote met ingebouwde accu. Een bevestiging voor een draagband, een cold shoe mount, want contentmakers gebruiken steeds vaker continue licht. En aan de voorzijde een magnetisch spiegeltje voor de perfecte selfie! En als klapper op de vuurpijl; door het speciale design van het handvat is de CapGrip II ook te gebruiken als standaard voor je telefoon bij bijvoorbeeld beeldgesprekken.

Jouw keus voor € 27,95

3. Het wordt nog beter: CapGrip LED

Steeds meer socials draaien op bewegende beelden, de videoknop op de smartphone wordt steeds vaker gebruikt. Hoogste tijd om de CapGrip meer functies te geven.

Allereerst weg met de spiegel; vervangen door een lamp die zorgt voor continue licht. Natuurlijk een grotere accu en om het comfort te gebruiken een ‘zachter’ kunststof voor een beter gevoel. Het lampje is regelbaar met een extra knopje op de CapGrip.

Verkrijgbaar voor € 29,95

4. The ultimate: MA35 MagSafe CapGrip

Inmiddels is MagSafe ingetreden bij de contentmaker van 2024, ook niet iPhone gebruikers kiezen voor het gemak, al dan niet met een extra magnetische ring. Met de komst van de MA35 maakt Ulanzi de weg vrij voor het maken van professionele foto’s of video’s met je smartphone.

Het uiterst ergonomische handvat werkt met het magnetische MagSafe en/of een clip-on functie. Iedere smartphone past. Een 90 graden draaifunctie om snel van portret naar landschapsmodus te wisselen zonder je smartphone los te halen. De remote heeft een bereik van 15 meter en de spiegel is terug. De los verkrijgbare LM19 ringlight maakt je beelden nog strakker en laat je de kracht van je smartphone als camera 100% benutten.

Dit hightech verlengstuk van je smartphone gaat € 29,95 kosten en is binnenkort verkrijgbaar. Ook de LM19 ring light is al snel beschikbaar en kost € 34,95.

Meer info over waar je de CapGrips kunt verkrijgen via info@movidis.nl of vind een retailer bij jou in de buurt.

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit bericht: