Dealer login

Movidis officieel distributeur Ulanzi in Benelux

Het jonge merk Ulanzi groeit snel en heeft de samenwerking met Movidis per direct omgezet in een exclusieve distributieovereenkomst voor de Benelux.

Manager B2B Will Zhang van Ulanzi ziet dat de snelle groei van het merk en de verkopen van de ruim 600 producten alleen maar versterkt kan worden door te kiezen voor solide en dedicated partners.

Breed assortiment

Sinds de start in 2015 heeft Ulanzi ruim 600 producten met meer dan 400 patenten gelanceerd op gebied van foto- en videografie. De vaak innoverende en erg klantgerichte producten worden steeds gevraagder bij jonge en dynamische kopers. Ulanzi begon ooit als merk gespecialiseerd in smartphone-fotografie. Inmiddels richt Ulanzi zich op alle soorten fotografen, videografen en creators. Onder Ulanzi vallen ook de merken VIJIM, Sairen, UURig en FALCAM.

Movidis timmert sinds 2018 aan de weg in Europa en voelt zich gesterkt met de keuze van Ulanzi voor een exclusieve samenwerking. Oprichter Twan Spierts: “Na jaren prettig samenwerken en investeren merken we dat er steeds meer vraag is naar producten van Ulanzi. Onze groei wordt gedreven door erkende foto- en video retailers uit heel Europa. Met de onvoorwaardelijke steun van een merk als Ulanzi zal onze service en ons assortiment alleen maar groeien.”

Interesse?

Interesse in de producten van Ulanzi? Neem dan contact op met onze accountmanager Conrad Broeders via conrad@movidis.nl of +31 6 50 64 05 91.

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit bericht: