Dealer login

Movidis merken K&F Concept, Hohem, Ulanzi en Telesin op PhotoDays 2023

Movidis merken K&F Concept, Hohem, Ulanzi en Telesin op PhotoDays 2023

Op 14 oktober 2023 opent de grootste foto-video beurs in de Benelux weer haar deuren.
Op de ruime beursvloer van Brussels Expo kunnen de meer dan 10.000 bezoekers zich laten informeren en bedienen door meer dan 200 merken of laten bijscholen door de 55 speakers of ruim 150 andere info sessies van diverse merken.

Movidis is aanwezig met 4 merken:

K&F Concept
maak kennis met de excellente (magnetische) filters van dit snelgroeiende merk. Test de K&F Concept statieven of laat je verrassen door de praktische en kleurrijke backpacks.

Hohem
Test de beste (smartphone) gimbal verkrijgbaar in Europa. Ervaar het gemak en resultaat van de AI tracker functie op diverse Hohem modellen en de nuttige accessoires waar iederen contentmaker blij van wordt.

Ulanzi
Nummer 1 merk voor de mobiele contentmaker. (Mini)Statieven, GoPro accessoires, rigs, lampen, telefoonhouders etc. etc. Het programma van Ulanzi is een snoepwinkel voor iederen content creator. Top kwaliteit, compleet en vooral gericht op gebruiksgemak

Telesin
Nummer 1 GoPro accessoire merk. Telesin is het merk voor de actieve action cam gebruiker: cages, accu’s, opladers, selfiesticks etc. Alles ontworpen en gemaakt in de eigen fabriek zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit en producten die je gebruiksgemak echt vergroten. Kom langs als je de volgende stap wilt zetten op het gebied van action cam content.

Photodays is van 14 t/m 16 oktober dagelijks open van 10.00 – 18.00 uur, meer info en tickets op www.photodays.be.

Logo K&F Concept
Ulanzi-logo
hohem-logo-ingekort-met-slogan-kopieren
Telesin logo
Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit bericht: