Dealer login

Movidis exclusieve distributeur H&Y

Met de unieke kwaliteitsfilters van H&Y breng je je foto’s én video’s naar een hoger niveau. Movidis introduceert het volledige assortiment van H&Y exclusief in de Benelux en Frankrijk.

Uniek ecosysteem

Het ecosysteem van H&Y biedt magnetische filters voor alle mogelijke situaties. Alles is met elkaar te combineren.

Door de unieke RevoRing-producten wissel je makkelijk tussen verschillende maten lenzen, zonder dat je meerdere filtermaten hoeft aan te schaffen. De K-series square filters zijn ideaal voor landschapsfotografie. De ronde filters uit de Evo-series zijn zowel magnetisch als met schroefdraad te gebruiken. Met het Revoring Swift-ecosysteem combineer je ronde filters, rechthoekige filters én accessoires zoals een lens hood en een matte box.

Exclusieve distributie

Alle filters zijn gemaakt van de allerhoogste kwaliteit glas met unieke coating. H&Y staat voor kwaliteit en innovatie. We zijn trots om als exclusieve distributeur het volledige aanbod van H&Y te kunnen presenteren.

Het nieuwe assortiment van H&Y is al verkrijgbaar bij verschillende H&Y Experience Centers in Nederland en België.

H&Y op Fotofair

Tijdens Fotofair in Eersel (1-2 juni) kun je H&Y en onze andere merken met je eigen handen ervaren en testen op onze stand.

Interesse om producten van H&Y te verkopen aan uw klanten of om een H&Y Experience Center te worden? Neem dan contact op met onze accountmanager Conrad Broeders via conrad@movidis.nl of 06 50640591.

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit bericht: