Dealer login

K&F Concept Ambassador magnetic filter video kit; the ultimate videographers selection

K&F Concept Ambassador magnetic filter video kit; the ultimate videographers selection

K&F Concept groeit gestaag in de Benelux, inmiddels verkrijgbaar bij alle vooraanstaande retailers zowel online als in winkels. Met de focus op magnetische filters biedt het merk een ongekend value for money product. De eigen productie en het gebruik van hoogwaardig Duits of Japans glas geeft iedere fotograaf toegang tot de best mogelijke filters in de markt.

Ambassador line

Movidis, officieel distributeur, werkt nauw samen met haar dealers en ambassadeurs om snel in te spelen op marktontwikkelingen en klantvragen. Met de focus op magnetische filters openen we de markt voor foto en videografen die kiezen voor gemak, comfort en kwaliteit.

Afgelopen jaar kwamen we met de Frank Doorhof kit, speciaal voor portretfotografen. Door de opkomst van meer videocontent en de groei in het gebruik van systeemcamera’s kregen we steeds vaker de vraag naar een kit die op video aansluit.

Na overleg en testen met video ambassadeur Ferry Knijn is er de magnetische filter video kit. Opgebouwd vanuit een CPL filter en een 1/8 Black Diffusion welke aangevuld zijn met een ND8, 64 en 1000 filter. Dit alles met twee adapters en een lens-dop; verpakt in een stevige pouch. Te koop bij onze dealers.

Maak kennis met K&F Concept tijdens PhotoDays 2023. Photodays is van 14 t/m 16 oktober dagelijks open van 10.00 – 18.00 uur, meer info en tickets op www.photodays.be.

Logo K&F Concept
Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit bericht: