Dealer login

Frank Doorhof ambassadeur K&F Concept

Fotograaf Frank Doorhof is de nieuwe ambassadeur van K&F Concept. Frank gebruikt de filters van K&F Concept dagelijks in zijn shoots en cursussen.

Sinds begin dit jaar zijn de statieven, filters en accessoires van K&F Concept via Movidis verkrijgbaar in de Benelux. Diverse dealers zijn inmiddels enthousiast gestart en de kwaliteit sluit aan bij de wensen van professionals, zowel fotografen als filmmakers.   

Passie en enthousiasme

Movidis is als distributeur van K&F Concept dan ook erg blij met de samenwerking met Frank Doorhof en Studio FD. Frank’s passie, professionaliteit en vooral zijn enthousiasme sluit volledig bij dat wat K&F Concept wil bieden aan iedere fotograaf.

Zijn eigen stijl leidde hem naar de Black Mist filters van K&F Concept. Na een paar dagen gebruik was hij compleet ‘hooked’. Tijdens zijn intensieve workshops modelfotografie laat Frank zien en beleven wat het effect is en hoe je je beeld kunt versterken met deze filters.

“De Black Mist-filter heeft mijn manier van werken veranderd, ik haal ‘m zelden van mijn objectief.”

Frank Doorhof

Het ambassadeurschap is iets dat Frank serieus neemt. Geen populaire praatjes om iets te pushen; nee, hij verwerkt het in zijn cursus en gebruikt de filters dagelijks in fotoshoots met modellen, zodat je kunt zien wat het effect is.

FotoFair 2022

Tijdens de FotoFair in Eersel 2 en 3 juli kun je op de stand van Studio FD kennismaken met Frank, de Black Mist-filters en andere filters, statieven en accessoires van K&F Concept. Meld je nog even aan voor deelname aan een workshop of kom langs en laat je informeren over andere cursussen en de K&F Concept-producten. Onze collega Conrad is aanwezig om al je vragen over K&F Concept te beantwoorden.

Over K&F Concept

K&F Concept is bekend van lensfilters met een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar K&F Concept heeft meer dan filters. De statieven van aluminium en carbon zijn al jaren bestsellers in Europa. Voor alle statieven geldt dat ze opgevouwen erg compact zijn en dat je veel statief voor je geld krijgt.

De waterdichte cameratassen van K&F Concept zijn geschikt voor iedere (smartphone-)fotograaf en videomaker. Ze zitten vol met slimme opbergvakjes en scheidingselementen. Daarnaast hebben we verschillende accessoires in ons assortiment, waaronder lensdoekjes en schoonmaaksets.

Alle producten van K&F Concept hebben standaard een jaar fabrieksgarantie. Movidis verlengt de garantietermijn naar 2 jaar.

Interesse in K&F Concept? Neem contact op met onze accountmanger Conrad Broeders via conrad@movidis.nl of bel 06 50640591.

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit bericht: