Dealer login

Handy storage bag, luxury phone holder and new ring lamp from Ulanzi

Ulanzi breidt het assortiment uit met een handige opbergtas voor camera- en smartphone-accessoires. In de Ulanzi SP-01 passen al je kabels, accu’s, geheugenkaartjes en andere accessoires. De organizer is ook ideaal voor een actioncam, microfoonset of compacte videolamp. De SP-01 is compact, stevig en waterdicht.

Drie cold shoe-mounts

Ook nieuw van Ulanzi: een luxe metalen 360° graden draaibare telefoonhouder voor statief. De Ulanzi ST-27 Iron Man IV heeft drie cold shoe-mounts, drie 1/4″ schroefgaten, dubbele schroefvergrendeling en een stevige voet, waardoor de houder ook zonder statief bruikbaar is.

Ringlamp voor topshots

Tot slot voegt Ulanzi ook nieuwe producten toe aan de snel groeiende lijn van ringlampen en studiolampen. Deze 10″ Ringlamp met kantelbare arm is ideaal voor topshots, productfoto’s en andere shots in allerlei richtingen. De ringlamp wordt geleverd met stevige metalen voet, waardoor de lamp altijd goed op tafel staat.

Verkrijgbaar via de portal

De nieuwe producten van Ulanzi zijn vanaf nu verkrijgbaar via onze bestelportal. Nog geen toegang tot de portal? Neem dan contact us.

Back to news overview

Share this message: