Dealer login

Huub Keulers

Huub Keulers Movidis ambassadeur
Als sportfotograaf moet Huub Keulers 100% kunnen vertrouwen op zijn apparatuur. Lees het verhaal van onze ambassadeur en zijn keuze voor K&F Concept.

Sportfotograaf in hart en nieren. Lees zijn verhaal:

Naast mijn dagelijkse werk als fotograaf ben ik ook actief als webredacteur bij Zuyderland Medisch Centrum. Sportfotografie is mijn grootste passie, maar samen met mijn vrouw fotografeer ik ook in opdracht voor diverse bedrijven en organisaties. Sinds 3 jaar geleden ons ‘gezin’ is uitgebreid met Murphy (onze Border collie), fotograferen we steeds vaker met veel plezier honden en hun baasjes.

Mijn stijl van fotograferen is gestileerd, met aandacht voor het verhaal, timing, compositie en achtergrond. Omdat het mijn overtuiging is dat je kennis nooit voor jezelf mag houden verzorg ik inspirerende lezingen/workshops en schrijf artikelen en educatieve fotografieboeken.

Net als voor een topsporter, zijn de grotere (inter)nationale sportevenementen ook als fotograaf dé plek om aanwezig te zijn. Daarom vind je al meer dan 15 jaar in atletiekstadions, sportarena’s en langs parcoursen. Mijn inspiratie haal ik vooral uit de schoonheid en liefde voor de sport, maar ook uit de persoonlijke en fascinerende verhalen van de sporters, hun familie en de coaches. Dicht bij de actie staan en de adrenaline van de sporter ervaren is iets wat ik nodig heb om mijn beelden te kunnen schieten.

Hierbij is het mijn drijfveer om de actie, emotie en sfeer op zijn hoogtepunt in één beeld te vangen. Iedere keer weer zoekend naar andere invalshoeken en standpunten om zo nog origineler en verrassender te kunnen zijn.

Waarom K&F Concept?

Om de juiste foto’s voor mijn klanten te maken moet ik 100% op mijn apparatuur kunnen vertrouwen. Een van de hulpmiddelen die ik regelmatig gebruik in mijn (sport)fotografie zijn een polarisatie-, UV-, en ND filter van K&F Concept. Waarom juist dit merk? Simpelweg omdat ze betaalbaar zijn, een goede (bouw)kwaliteit hebben en doen wat ze beloven. Met deze filters voor mijn lens weet ik zeker dat ik niet inboet op scherpte en juiste kleurintensiteit.

Als fotograaf heb je natuurlijk regelmatig ook aardig wat apparatuur bij je. Dan moet je er ook op kunnen vertrouwen dat je spullen veilig vervoerd worden en snel toegankelijk zijn. Hoe mooi is het dat juist ook K&F Concept rugzakken heeft waar heel wat van mijn fotoapparatuur in meegenomen kan worden. Wat me vooral aanspreekt in de rugzakken is het design, draagcomfort en de handige opbergvakken. En die vakjes zijn ook nog helemaal naar je eigen smaak en wensen in te richten.

K&F Concept is een merk dat nog luistert naar zijn gebruikers. Dat is de kracht van het merk: samen met de fotografen onderzoek doen en ontwikkelen.

Meer over mij

Website: huubkeulers.nl

Portfolio: https://huubkeulers.myportfolio.com

Facebook: https://www.facebook.com/huubkeulers.mediaservices/

Instagram: https://www.instagram.com/huub.keulers.media/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/huubkeulers/

Onze boeken: https://www.vanduurenmedia.nl/Auteur/Huub_Keulers